Цени

                  Защо да оставяте Вашето куче да скучае по цял ден при положение, че то може да играе и тича, докато Вас Ви няма!
От Рошковци осигуряваме за Вашето куче интерактивно и стимулиращо забавление, така че прибирайки се вкъщи Вие да имате едно отпуснато и уравновесено куче.

Налага ви се да отсъствате през почивните дни. Гледане на куче през уикенда Заминавате на бизнес пътуване или желаната почивка и няма на кого да оставите вашият домашен любимец? Седмичен пакет грижи за кучета и котки Търсите човек за разходки на кучета в София? В Рошковци се грижим за кучето на най-ниски цени в София

Има ли Вашата котка нужда от грижи, докато сте далеч? Ние ще и осигурим всичко от което се нуждае, включително почистване на тоалетната й, даване на храна и даване на лекарства през устата.
Ние разбираме, че всяка котка е уникална, така че ще персонализираме всяко посещение да отговаря на специфичните нужди на Вашето коте.

               Търсите някой да гледа котките ви от София? Доверете се на Рошковци на най-ниски цени в София Кой да гледа папагала, заека, хамстера, рибките, екзотичното животинче в София? Рошковци се грижат за зайци, папагали, хамстери, гризачи, декоративни рибки, чинчили София

Рязане нокти на кучето, за кучето. Къпане на котка, рязане на ноктите на порода котка. Къпане на кучето вкъщи

Top